Helyszíni javítások

 Cégünk Canon tintasugaras (BJ, i, iP, iX, Pixma, Pro), lézer (LBP, CLBP, i-Sensys) nyomtatók, multifunkciós (MP, MF, MX, MG, iR, iRC, iRAC) gépek, másológépek (FC, PC, NP, iR, iRC), faxok (FAX-B, FAX-L, MF) és professzionális lapolvasók (DR, FSU, P-) minősített szervize. A nagy méretű, bonyolult és hálózaton üzemelő berendezéseket ügyfeleinknél, a helyszínen javítjuk.

A szervizünk által üzemeltetett berendezéseket* a Canon E-Maintenance szolgáltatása segítségével folyamatosan felügyeljük. Így meghibásodás, kellékanyag fogyás, egyéb rendellenesség esetén külön beavatkozás nélkül szervizünk azonnal értesül az esetleges javítási, alkatrész és szállítási igényről, anélkül, hogy a berendezés leálljon. (*Az erre alkalmas E-maintenance képességekkel rendelkező típusok esetén.)

Manapság már nem elegendő a tisztítás, karbantartás, alkatrész csere egy berendezés szervizelése folyamán, hanem szükség van a gyártó által kiadott szoftveres frissítések telepítésére is. A modern irodai berendezések esetében, fontos, hogy mindig a legfrissebb vezérlőszoftver működjön az eszközön, melyek adott esetben új funkciókkal látják el a berendezést. Kollégáink folyamatos továbbképzésével, és 20 éves Canon szerviz tapasztalatával igyekszünk helytállni az üzleti és otthoni eszközök javításánál.

Az eszközök kiszállítását, üzembe helyezését, eseti-, vagy periódikus – garanciális ill. garancián túli – javítását-karbantartását, kellékanyaggal történő ellátását Budapesten és vonzáskörzetében helyszíni gyorsszervizünk látja el.

www.nyomtatodoktor.hu oldalunkon hasznos információkat talál a gyakrabban előforduló hibákról, azok javíthatóságáról, vállalási árainkról, az Általános Szerződési Feltételeinkről. Hibabejelentéseiket 0-24 óráig ONLINE is megtehetik, melyre a lehető leggyorsabban reagálunk és hamarosan megkeressük, a hiba elhárításához tanácsot adunk, ill. időpontot egyeztetünk.