imageFORMULA irodai szkennerek

ÁLTALÁNOS JELLEMZŐK

Az ImageFORMULA szkennerek három fő csoportba sorolandók:

  1. A hordozható lapolvasók az otthoni és kisebb irodák, valamint az “úton lévő döntéshozók” számára.
  2. Az asztali hálózati szkennerrel gyors, egyszerű és megbízható a különböző méretű és típusú dokumentumok szkennelése. A nagy méretű érintőképernyőn egyszerű a fájlok hálózati helyekre, e-mailbe, FTP-re, USB-eszközre, faxkészülékre és nyomtatóra mentése.
  3. A kerekedelmi termelésre szánt lapolvasók, a nagy teljesítményű és nagy mennyiségű beolvasás érdekében a zökkenőmentes működését a robosztus kereskedelmi célú nyomtatók intelligens funkciói biztosítják – ezért ideálisak digitális postázók számára, dokumentumdigitalizáláshoz és specializált projektekhez.

Valamennyi kategória professzionális képminőséget biztosít, különböző méretű dokumentumokat kezel egyidejűleg, dupla szkenneregységüknek köszönhetően kétoldalas beolvasást biztosítanak. Az eltérés a percenkénti lapolvasási sebességben, terhelhetőségben, lapméretben áll. Karakterfelismerésre, téves behúzás figyelésére, ferde lapbehúzás korrigálására alkalmasak, robusztus felépítésüknek köszönhetően, nagyon hosszú élettartamú segítőtársak az irodában. Kiegészítő szoftvereikkel az eredeti dokumentumokat tökéletesítve ideális nagysebességű archiváló eszköznek minősülnek.

KIKNEK AJÁNLJUK?

A felhasználási terület végtelen, a mozgó ügynököktől a postázó részlegekig mindenkinek segítségére vannak. A megfelelő típus kiválasztása a dokumentum jellegétől, a használat helyétől, az üzemeltetési környezettől, az archiválandó mennyiségtől függ. Kérje kollégáink segítségét!